Ένα γλυκόξινο δροσερό light γλυκό!
Υλικά για 1 μερίδα ψητά ροδάκινα με γιαούρτι
- 1 ροδάκινο (100γρ)
- 200ml νερό
- 50γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
Υλικά για το σιρόπι
- 1 κ.σ. μέλι
- 3-4 σταγόνες χυμό λεμονιού
- 1 στικ κανέλας
- 50ml νερό

Παρασκευή
- Κόβουμε τα ροδάκινα σε ροδέλες
- Προσθέτουμε τις ροδέλες ροδάκινο και το νερό σε ένα σχαροτήγανο και ψήνουμε για 5’ από τη μία και 5’ από την άλλη μέχρι να μαλακώσει το ροδάκινο
- Σε ένα άλλο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το μέλι, τον χυμό λεμονιού, την κανέλα και το νερό και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 7-8’ μέχρι να δέσει το σιρόπι.
- Σερβίρουμε τα ψητά ροδάκινα σε ένα πιάτο, περιχύνουμε το σιρόπι και από πάνω προσθέτουμε το γιαούρτι.



