Ψαρονέφρι με ξύδι μπαλσάμικο και πορτοκάλι

Μία ελαφριά και νόστιμη συνταγή!

 

Υλικά για 5 άτομα

  • 1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100mL ξύδι μπαλσάμικο
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
  • δενδρολίβανο
ψαρονέφρι με λαχανικά

Εκτέλεση

    • Τοποθετούμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε το ψαρονέφρι για 5’ από τη μία πλευρά και άλλα 5’ από την άλλη
    • Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, τον χυμό πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά και ψήνουμε για άλλα 15΄μέχρι να εξατμιστεί όλο το υγρό.
    • Έτοιμο!!

Καλή απόλαυση!!

Μία μερίδα ψαρονέφρι έχει

288kcal, 45γρ πρωτεΐνη, 7,3γρ λιπαρά, 6,5γρ υδατάνθρακες, 0,6γρ φυτικές ίνες

όλη η συνταγή έχει

1439kcal, 225,7γρ πρωτεΐνη, 36,9γρ λιπαρά, 32,4γρ υδατάνθρακες, 3,1γρ φυτικές ίνες

Για περισσότερες συνταγές περιηγηθείτε στο blog μου!