Μία ελαφριά και νόστιμη συνταγή!

Υλικά για 5 άτομα:

  • 1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100mL ξύδι μπαλσάμικο
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
  • δενδρολίβανο
ψαρονέφρι με λαχανικά

Εκτέλεση:

    1. Τοποθετούμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε το ψαρονέφρι για 5’ από τη μία πλευρά και άλλα 5’ από την άλλη
    2. Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, τον χυμό πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά και ψήνουμε για άλλα 15΄μέχρι να εξατμιστεί όλο το υγρό.

Και το πιάτο μας είναι έτοιμο!

Καλή απόλαυση!

διατροφική αξία από ψαρονέφρι

Όλη η συνταγή έχει: 1439kcal, 225,7γρ πρωτεΐνη, 36,9γρ λιπαρά, 32,4γρ υδατάνθρακες, 3,1γρ φυτικές ίνες

Δες επίσης: