Ψαρονέφρι με ξύδι μπαλσάμικο και πορτοκάλι
Μία ελαφριά και νόστιμη συνταγή!
Υλικά για 5 άτομα
- 1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100mL ξύδι μπαλσάμικο
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
- δενδρολίβανο

Εκτέλεση
-
- Τοποθετούμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε το ψαρονέφρι για 5’ από τη μία πλευρά και άλλα 5’ από την άλλη
- Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, τον χυμό πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά και ψήνουμε για άλλα 15΄μέχρι να εξατμιστεί όλο το υγρό.
- Έτοιμο!!
Καλή απόλαυση!!
Μία μερίδα ψαρονέφρι έχει
288kcal, 45γρ πρωτεΐνη, 7,3γρ λιπαρά, 6,5γρ υδατάνθρακες, 0,6γρ φυτικές ίνες
όλη η συνταγή έχει
1439kcal, 225,7γρ πρωτεΐνη, 36,9γρ λιπαρά, 32,4γρ υδατάνθρακες, 3,1γρ φυτικές ίνες
Για περισσότερες συνταγές περιηγηθείτε στο blog μου!