Μανιτάρια γεμιστά με ελαφρύ τυρί και ρόκα

 Ένα ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο σνακ!

 

Υλικά για 3 μανιτάρια

  • 3 άσπρα μεγάλα μανιτάρια
  • 60γρ τυρί light (με μειωμένα λιπαρά)
  • 1 πρέζα φρεκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 μικρή χούφτα ρόκα
γεμιστό μανιτάρι στο πιατο

Εκτέλεση

    • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια
    • Γεμίζουμε το κάθε μανιτάρι με 20γρ τριμμένο τυρί
    • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10’.
    • Πασπαλίζουμε από πάνω με φρεκοτριμμένο πιπέρι και τοποθετούμε τη ρόκα

Καλή απόλαυση!!

υλικά για γεμιστό μανιτάρι
ετοιμασία γεμιστά μανιτάρια

Ένα γεμιστό μανιτάρι έχει

50kcal, 7,1γρ πρωτεΐνη, 2,1γρ λιπαρά, 1γρ υδατάνθρακες, 0,3γρ φυτικές ίνες

Μανιτάρια γεμιστά με ελαφρύ τυρί και ρόκα

Για περισσότερες συνταγές περιηγηθείτε στο blog μου!

Πορτραίτο Μαρία Μπασκίνη Διαιτολόγος

Dr. Μαρία Μπασκίνη

Η Μαρία Μπασκίνη είναι Κλινική Διατροφολόγος – Ειδική Διαιτολόγος, με 20 έτη εμπειρία πάνω στον τομέα της διατροφής. Είναι κάτοχος πτυχίου στο University of Surrey, μεταπτυχιακού τίτλου στο New York University και διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με εξειδίκευση στην Νευροψυχολογία της Διατροφής.