Το διαιτολογικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι εξοπλισμένο με προηγμένα μηχανήματα για τη συνολική αλλά και την τμηματική ανάλυση της σύσταση του σώματος (σωματικό και υποδόριο λίπος, άλιπη μυϊκή μάζα, ανάλυση σωματικών υγρών και κατακρατήσεων). Επίσης γίνεται αξιολόγηση του διατροφικού σας προφίλ, μέτρηση του βασικού αλλά και του συνολικού μεταβολικού ρυθμού με τη βοήθεια δύο νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ:

  • Γιατί στη συνεδρία μαζί σας λαμβάνουμε υπόψιν τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, τόσο το ιατρικό ιστορικό όσο τις διατροφικές συνήθειες και τους ρυθμούς ζωής σας.
  • Γιατί γίνεται αξιολόγηση του μεταβολισμού και της σύστασης του σώματος (λιπώδης ιστός, μυική μάζα, υγρά σώματος, κατακρατήσεις υγρών) με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
  • Γιατί εφαρμόζουμε μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία και ευεξία. Αυτό σημαίνει πως μελετούμε όλες τις πλευρές της ζωής σας καθώς και συνήθειες που συνδέονται με το φαγητό. Μέσα από τη διαδικασία της αυτογνωσίας προσπαθούμε σταδιακά να ανακαλύψουμε την αιτία του προβλήματος που προκαλεί τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.
  • Γιατί στόχος μας μέσα από αυτήν τη συνεργασία είναι να έχετε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας ταιριάζει 100%. Που θα είναι ικανό, με μικρές δικές σας αλλαγές στη διατροφή, να προσαρμοστεί, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, στην καθημερινότητά σας επιτυγχάνοντας ένα μόνιμο αποτέλεσμα
  • Γιατί μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όποτε και όσο το έχετε ανάγκη.

Τσιμισκή 71
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54622

Τηλ.: 2310 229099
info@baskini.gr