Υγιεινή ομελέτα φούρνου. Ένα πανεύκολο πρωινό, βραδινό ή ελαφρύ γεύμα!

υλικά για ομελέτα φούρνου

Δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι πλέον τις να φας για να μη βαρύνεις, είτε το πρωί, είτε το βράδυ είτε στη διάρκεια της ημέρας. Δοκίμασε τη συνταγή με την ομελέτα φούρνου που σου ετοίμασα και θα με θυμηθείς!

Υλικά για 2 μερίδες

  • 500γρ ντοματίνια
  • 2 αυγά
  • 150γρ τυρί φέτα ελαφρύ
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • Λίγα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά
  2. Ανακατεύουμε καλά
  3. Ψήνουμε στον φούρνο στον αέρα στους 180οC για 35’-40’

 

Και η ομελέτα φούρνου είναι έτοιμη!

Καλή απόλαυση!

διατροφική ανάλυση

Oven Omelet 

A super-easy recipe for breakfast, dinner, or light meal.

ομελέτα φούρνου

Ingredients for 2 portions

  • 500g cherry tomatoes
  • 2 eggs
  • 150g feta cheese light
  • Ground black pepper
  • A few basil leaves 

 

Procedure

  1. Mix all ingredients in a baking pan
  2. bake in the oven at 180οC (356oF) for about 35’-40’

 

Enjoy!

 

nutrition value

 

Για περισσότερες υγιεινές παραλλαγές κλασσικών συνταγών με λιγότερες θερμίδες δες εδώ

Πορτραίτο Μαρία Μπασκίνη Διαιτολόγος

Dr. Μαρία Μπασκίνη

Η Μαρία Μπασκίνη είναι Κλινική Διατροφολόγος – Ειδική Διαιτολόγος, με 20 έτη εμπειρία πάνω στον τομέα της διατροφής. Είναι κάτοχος πτυχίου στο University of Surrey, μεταπτυχιακού τίτλου στο New York University και διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με εξειδίκευση στην Νευροψυχολογία της Διατροφής.