Μία πανεύκολη θρεπτική κρέμα που θα σας δώσει ενέργεια και πολλά θρεπτικά συστατικά! Πλούσια σε φυτικές ίνες, καροτονοειδής αντιοξειδωτικές ουσίες, μαγγάνειo, μαγνήσιο, κάλιο.

Υλικά για 2 κρέμες

  • 1 μικρή ώριμη μπανάνα (60γρ)
  • 1 μικρό ώριμο αβοκάντο (80γρ)
  • 1 κ.γ. κοφτό σκόνη κακάο
  • χυμό από ½ πορτοκάλι (40mL)
  • ξύσμα πορτοκαλιού
υλικά για Κρέμα κακάο με μπανάνα, αβοκάντο και πορτοκάλι
κρέμα σε μπωλ με φρούτα

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε τη μπανάνα και το αβοκάντο με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν μία ομοιογενή μάζα

  • Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε καλά
  • Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα και ανακατεύουμε και πάλι

Έτοιμο!!

Καλή απόλαυση!

διατροφικός πίνακας

Για περισσότερες συνταγές περιηγηθείτε στο blog μου!

Πορτραίτο Μαρία Μπασκίνη Διαιτολόγος

Dr. Μαρία Μπασκίνη

Η Μαρία Μπασκίνη είναι Κλινική Διατροφολόγος – Ειδική Διαιτολόγος, με 20 έτη εμπειρία πάνω στον τομέα της διατροφής. Είναι κάτοχος πτυχίου στο University of Surrey, μεταπτυχιακού τίτλου στο New York University και διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με εξειδίκευση στην Νευροψυχολογία της Διατροφής.