Ζεστή σαλάτα εμπνευσμένη από τη Λατινική Αμερική
Σου υπόσχομαι ότι αυτό το πιάτο θα σε χορτάσει και θα ξετρελάνει την οικογένεια και τους φίλους σου. Για πάμε…
Υλικά για 2 μερίδες:
- 4 κρεμμύδια (270γρ, 2 άσπρα και 2 κόκκινα κρεμμύδια)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 30γρ ωμά ανάλατα κάσιους
- 25mL ξύδι μπαλσάμικο με γεύση μάγκο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα κουκουρμά
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
- 1 αβοκάντο
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε τα κρεμμύδια
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5’ ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κάσιους για να μαλακώσουν και ψήνουμε για άλλα 5’ ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα
- Μετά ρίχνουμε το μπαλσάμικο και τα μπαχαρικά και ψήνουμε για άλλα 5’ ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα
- Τοποθετούμε σε ένα πιάτο
- Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο πιάτ
Και η σαλάτα μας είναι έτοιμη!
Καλή απόλαυση!
Onion and Avocado Salad
A warm salad inspired by Latin America. I promise you that this dish will satisfy your hunger and amaze your family and friends. Let’s get started…
Ingredients for 2 portions:
- 4 onions (270g, 2 shallots, and 2 red onions)
- 1 Tbsp olive oil
- 30g raw cashew nuts without salt
- 25mL balsamic vinegar with mango flavor
- 1 pinch salt
- 1 pinch turmeric
- 1 pinch black pepper
- 1 avocado
Preparation:
- We peel and slice the onions
- We pour the olive oil into an antistick pan, add the onions, cook at medium fire for 5′, while stirring occasionally
- Then we add the cashew nuts, cook for another 5’, while stirring occasionally
- We add the balsamic vinegar and the spices, cook for another 5’, while stirring occasionally
- We place it on a dish
- We peel the avocado, cut it into small pieces, and add it to the dish
Ready!
Enjoy!
Δες επίσης: