Ζεστή σαλάτα εμπνευσμένη από τη Λατινική Αμερική

Σου υπόσχομαι ότι αυτό το πιάτο θα σε χορτάσει και θα ξετρελάνει την οικογένεια και τους φίλους σου. Για πάμε…

σαλάτα αβοκάντο με κρεμμύδια

Υλικά για 2 μερίδες:

  • 4 κρεμμύδια (270γρ, 2 άσπρα και 2 κόκκινα κρεμμύδια)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 30γρ ωμά ανάλατα κάσιους
  • 25mL ξύδι μπαλσάμικο με γεύση μάγκο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα κουκουρμά
  • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
  • 1 αβοκάντο

 

 

 

 

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε τα κρεμμύδια
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5’ ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κάσιους για να μαλακώσουν και ψήνουμε για άλλα 5’ ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα
  4. Μετά ρίχνουμε το μπαλσάμικο και τα μπαχαρικά και ψήνουμε για άλλα 5’ ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα
  5. Τοποθετούμε σε ένα πιάτο
  6. Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο πιάτ

Και η σαλάτα μας είναι έτοιμη!

Καλή απόλαυση!

σαλάτα

Onion and Avocado Salad

A warm salad inspired by Latin America. I promise you that this dish will satisfy your hunger and amaze your family and friends. Let’s get started…

Ingredients for 2 portions:

σαλάτα με αβοκάντο και κρεμμύδια

  • 4 onions (270g, 2 shallots, and 2 red onions)
  • 1 Tbsp olive oil
  • 30g raw cashew nuts without salt
  • 25mL balsamic vinegar with mango flavor
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch turmeric
  • 1 pinch black pepper
  • 1 avocado

Preparation:

  1. We peel and slice the onions
  2. We pour the olive oil into an antistick pan, add the onions, cook at medium fire for 5′, while stirring occasionally
  3. Then we add the cashew nuts, cook for another 5’, while stirring occasionally
  4. We add the balsamic vinegar and the spices, cook for another 5’, while stirring occasionally
  5. We place it on a dish
  6. We peel the avocado, cut it into small pieces, and add it to the dish

Ready!

Enjoy!

avocado salad

Δες επίσης: