Ντιπ κόκκινης πιπεριάς
Σκέφτεστε να κάνετε barbeque; Εδώ θα βρείτε ένα πανεύκολο, ελαφρύ και νόστιμο dip κόκκινης πιπεριάς με cottage cheese που μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος σαν ορεκτικό!
Υλικά
1 βαζάκι ψητή κόκκινη πιπεριά σε άλμη (350γρ)
1 κεσεδάκι cottage cheese (225γρ)
1 κ.γ. μπούκοβο
Παρασκευή
Χτυπάμε στον πολυκόφτη τη ψητή κόκκινη πιπεριά,το cottage cheese και το μπούκοβο μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα. Έτοιμο!
Μπορούμε να σερβίρουμε με αράβικες πίστες ολικής κομμένες σε τρίγωνο και ψημένες
Καλή απόλαυση!!



Το ντιπ με την κόκκινη πιπεριά έχει 319kcal, 13,45γρ πρωτεΐνη, 10γρ λιπαρά και 23,8γρ υδατάνθρακες
(1 αράβικη πίτα ολικής (69γρ) έχει 246kcal, 7,3γρ πρωτεΐνη, 5,7γρ λιπαρά και 39,3γρ υδατάνθρακες)

Για περισσότερες συνταγές περιηγηθείτε στο blog μου!

Dr. Μαρία Μπασκίνη
Η Μαρία Μπασκίνη είναι Κλινική Διατροφολόγος – Ειδική Διαιτολόγος, με 20 έτη εμπειρία πάνω στον τομέα της διατροφής. Είναι κάτοχος πτυχίου στο University of Surrey, μεταπτυχιακού τίτλου στο New York University και διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με εξειδίκευση στην Νευροψυχολογία της Διατροφής.





















